Is een account vereist om een bestelling te plaatsen?

Het is niet verplicht om een account aan te maken om een bestelling te plaatsen. Je kunt ook een bestelling plaatsen als gast. 

 

Welke betaalmethoden worden geaccepteerd in de webshop?


iDEAL: In onze webshop kun je veilig betalen met iDEAL. Betalingsgegevens worden net en veilig verwerkt op de website. Betalingen worden geautoriseerd door de bank, afhankelijk van jouw bank kan dit verschillende vervolgstappen hebben. Dit kan betekenen dat je een wachtwoord moet invoeren of een beveiligingscode ontvangt via e-mail of telefoon.

 

Klarna - 30 dagen om te betalen. Zonder rente.

Klarna - Betaal nu of gespreid over tijd met Klarna. Geen rente of verborgen kosten.

Met Klarna kun je veilig en gemakkelijk betalen voor je aankopen. Bij het afrekenen kun je kiezen voor Klarna als betaalmethode. Je kunt ervoor kiezen om direct te betalen of om in termijnen te betalen. Als je in termijnen betaalt, zijn er geen rente of extra kosten. Het enige wat je hoeft te doen is Klarna selecteren bij het afrekenen en de instructies volgen.

 

Creditcard betalingen kunnen worden verricht met Visa, Meastro, American Express en Carte Bancaires. Met het gemak van creditcardbetalingen kan je veilig en snel afrekenen, waarbij je profiteert van de wereldwijde acceptatie en beveiligingsvoordelen die deze kaarten bieden. Onze flexibele betaalopties maken het eenvoudig voor iedereen om te genieten van het winkelen op onze website.

 

Wat te doen als er problemen zijn tijdens het bestelproces?

Als je problemen ondervindt tijdens het bestellen, raden we aan om eerst de cookies te verwijderen en het opnieuw te proberen. Als dit niet werkt, kun je contact met ons opnemen en helpen we je graag verder. Dit kan via de chat of per mail naar info@orbitpadel.nl.