Deze vraag houdt ons oprichters vaak bezig. Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen de baan op kan met kwaliteitsproducten, zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Daarom hebben we verschillende beslissingen genomen om dat mogelijk te maken.

Zo hebben wij een eigen productielijn in hoogwaardige fabrieken, waardoor we directe controle hebben over de productiekosten en kwaliteit. Daarnaast vermijdt Orbit hoge marketingkosten door geen reclame te maken bij grote (padel)events, en ook geen padelsterren te sponsoren, aangezien de consument daarvoor uiteindelijk betaalt. 

Bovendien heeft Orbit strategische partnerschappen gesloten met banen en winkels in Amsterdam, waardoor wij vaste lasten aan winkelpanden vermijden. Verder proberen we zoveel mogelijk van onze producten via onze eigen online kanalen te verkopen, zodat we distributiekosten en kosten aan tussenpersonen vermijden.

Deze focus draagt bij aan het handhaven van een scherpe prijs voor een padelracket, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze rackets. Al met al biedt Orbit een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waar jij als speler met veel plezier gebruik van kan maken.

01 april 2024