Padel locaties in Amsterdam: waar speel je het beste?

De absurd snelle groei van Padel is in Amsterdam misschien wel het beste te zien. De banen zijn de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond geschoten. Binnen, buiten en combinaties van.
Amsterdam biedt verschillende plekken waar je kunt padellen. Hieronder lichten we een aantal banen toe en waarom dit onze favorieten zijn.
*zie onderaan het artikel voor alle banen in Amsterdam

1. Padel NEXT
Alle banen op deze locatie zijn binnen en van hoge kwaliteit. Het veld heeft niet te veel zand waardoor het spel lekker snel kan blijven. Hoogte van het plafond is ook ruim dus wees niet bang voor dwarsliggende ballen die jouw hoge ballen in de weg zitten.

2. XNRGY
Een sociale padelclub van hoge kwaliteit! XNRGY beschikt over een 10 indoorbanen, elk een hoog plafond van 12 meter, die garant staan voor mooie raleys. Als je op zoek bent naar een plek waar je meer kan dan alleen een pot padel spelen, kijk hier eens.

3. NDSM Padel

De enige baan in Amsterdam Noord. Voor iedereen in Noord, boek hier een keer een baan. De loactie onderscheid deze baan van alle andere, daarom een dik verdiende plek 3. Super aardige mensen achter de balie. Voor de ingang nog een plekje waar je buiten kunt zitten met je teamgenoot. 

4. Padel Plaza
Ontdek de nieuwste vestiging van Padel Plaza in Amsterdam, voorzien van maar liefst 8 indoor padelbanen. Daarnaast bieden zij een speciale 1-vs-1 baan, en een gezellige horecagelegenheid aan. Links naast de bar biedt Padel Plaze de spelers veel padelmerken en modellen aan, altijd goed als je opzoekt bent naar iets niews.

5. Frans Otten
Met 6 echt goede indoor padelbanen biedt het Frans Otten stadion een uitstekende locatie voor iedereen. De ruime hoogte van de hal, die maar liefst 15 meter. Niet de meest gezellige plek om erna een biertje te drinken mocht je daarnaar op zoek zijn.

6. Padelclub Amstelpark, hier kun je het hele jaar door zowel binnen als buiten spelen. De club heeft 5 buitenbanen. Daarnaast biedt de club ook trainingen en clinics aan voor beginners en gevorderden.

De padelbanen in Amsterdam bieden voor ieder wat wils. Probeer wat banen uit en kijk wat voor jou de beste is.

Alle banen in Amsterdam:
ASTPV CHIP & CHARGE
B-Amsterdam
Frans Otten Stadion
NDSM Padel
Padel Dam
Padel Next
Peakz Padel Amsterdam - Kauwgomballen kwartier
Peakz Padel Amsterdam - Olympiaplein
Peakz Padel Amsterdam - Sloterdijk
Plaza Padel Amsterdam
The Padellers - Amstelpark
The Padellers - Amsterdam West
XNRGY

30 mei 2023