Based on 93 reviews
95%
(88)
3%
(3)
2%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
Top padelracket

Ik ben zeer te spreken over mijn padelracket van Orbit. Naast dat het een mooi design is, is de kwaliteit ook goed en speelt het erg fijn.

Wereld van verschil

Het laatste racket was echt nog veel beter dan jullie vorige roze racket. Elk balletje bounced er lekker vanaf dus als beginner raak ik hiermee elke bal als een ster. Daarnaast heb ik er al veel complimenten over gekregen over dat ik een mooi racket heb 10/10!!

ORBIT Protectie Tape Racket

Good service And very kind accountants

Good service And very kind accountants

Top!

👌
Great personal service!

Top!!!

Great socks for sports and chilling.

P
ORBIT beschermhoes padelracket
Patricia Van der waal
Nice and good racket

I bought it for my boyfriend. He really loves it. Especially if you love Amsterdam 🫶
Ik heb dit racket als cadeau gekocht voor mijn vriend. Hij is er enorm blij mee . Helemaal als je van Amsterdam houdt

Good service

Ik had geen Goes meegekregen bij ontvangst. Echter na 1 bericht kreeg ik deze alsnog toegestuurd. Prima service wmb!! Racket moet ik nog proberen maar oogt zeker degelijk.

M
ORBIT - Padelballen
Marc den Boer
Great product for good price

Excellent service. Great product for the right price 👌🏻

T
ORBIT - Padelballen
Ton Loohuizen

👍

R
ORBIT - Padelballen
Rafael Moron Luque
Good balls

Played only twice with them, but they have not lost any pressure yet, I have good touch with them, and feels like a very good ball to me.

Orbit racket

Very nice racket, high quality and excellent customer service!

Top racket

Top spul heerlijk

Protectie tape

Mooie en stevige tape, fijn dat deze doorzichtig is zodat het design van het racket zichtbaar blijft. Ik snap dat het merk (erin) is verwerkt, maar vind het wel zonde dat het daardoor het merk op het racket verstoord, maar ik neem het voor lief want je kiest voor bescherming van het racket uiteraard. In mijn eerste match heeft hij prima gepresteerd en er laat nog niks los, hopelijk blijft dit zo. Ik (als ras autist) had graag wel iets van een richtlijn erbij gekregen voor het plakken ervan, ik wil het namelijk het liefst perfect ik het midden en goed verdeeld opplakken. 😅

Racket hoes

Prima racket hoes voor de bescherming van je racket. Er zou nog een bal of 2 eventueel bij in kunnen, maar verder puur voor de bescherming van je racket.

Mooi padel racket

De racket is heel mooi qua design en vormgeving. Mijn eerste ervaring met een rond model. Tot nu toe 1x gebruikt in een 2 uur durend dubbelspel. Moest zelf even wennen want de racket is wat harder en hierdoor een hele andere terugslag dan ik gewend was. Ik vermoed dat dit gewoon even een kwestie van opnieuw wennen is. Tot nu toe zeker tevreden.

Prima service van Orbit

Ben net begonnen met padel en ik vind dit een mooi racket met een leuke Amsterdamse touch. Het ligt goed in de hand en de afzwaaiers die ik maak liggen toch vooral aan mijzelf en niet aan het racket. Ik heb er in ieder geval veel plezier van

Very very nice

Great stuff! Awesome design and wonderful communication. The rackets were delivered fast!

fijn racket

Zag het bij een vriend die er heel blij mee is. Gekocht en was er binnen 1 dag. Superfijn racket en uniek op Curaçao waar ik woon.

super service en kwaliteit!

ook al gaat er iets mis bij de snelle levering. Het wordt direct opgepakt en super opgelost!

ORBIT - LEEP

S
ORBIT - Padelballen
Sydney Wurth
Super klantvriendelijke oplossing

Floris van Orbit Padel heeft heel coulant meegedacht na een klacht en heel netjes een setje padel ballen aangeboden. Hier hebben we afgelopen donderdag in Hal22 mee gepadeld en wat een genot! Super beheersbaar en heel goede stuit. Erg tevreden!!!

Erg mooi en super snel geleverd

Top!

Prima Padelracket vol Amsterdamse branie!

Het Orbitracket Gajes is een iets stugger racket, waardoor je via gebruik te maken van de demping net iets harder kunt slaan dan gemiddeld.
Het racket voelt licht aan, ligt goed in de hand en is wendbaar. Slices en smashes zijn ook geen probleem en lepe balletjes plaatsen in de hoek is simpel door de diamantvorm van het racket.
De looks - met de 3 Amsterdamse Andreas kruizen -
maken het geheel af.
De klantenservice en de vriendelijkheid van de medewerkers van Orbit is trouwens top! Erg oplossingsgericht. Wat
Mij betreft een aanrader.

Heerlijk racket

Mooie kleur en afwerking. Racket speelt goed! Kan het iedereen aanraden.